Curs d'Especialista Universitari
en Gestió d'Empreses
per a no economistes
CURS 2014 - 2015

 

 


Benvinguts a la web del curs d’Especialista Universitari en Gestió d’Empreses (EUGE) en la desena edició, per al curs 2014-2015

En aquesta pàgina web trobareu informació sobre el curs EUGE organitzat pel departament d’Economia de l’Empresa de la Universitat de les Illes Balears. És un curs de formació en Gestió d’Empreses adreçat a diplomats i llicenciats no economistes.

La motivació principal a l’hora d’organitzar EUGE està en el fet que molts de vosaltres (llicenciats en Dret, Enginyers tècnics o superiors; diplomats en Treball Social, llicenciats en Física, etc.) esteu ja avui en dia, o preveieu fer-ho en el futur, ocupant càrrecs de gestió i direcció dins d’empreses i dins l’administració pública.

 

Creiem per això que complementar la vostra formació amb coneixements útils en Gestió d’Empreses pot ser-vos de gran interès, especialment amb la intenció d’impulsar les expectatives futures de la vostra carrera professional.


Alguns aspectes a destacar d’EUGE són:

• El gruix del professorat està format per doctors del departament d’Economia de l' Empresa de la UIB, amb experiència docent en programes de formació de directius, entre d'altres per La Caixa i Sa Nostra.
• El professorat també inclou a professionals de reconegut prestigi del món de l’empresa balear.
• L’alumnat del curs consta exclusivament de diplomats i llicenciats no economistes. Això permet (a diferència d’altres cursos tipus MBAs) adequar de forma més precisa els continguts i la docència a les vostres necessitats formatives.
• Els horaris de classe pretenen facilitar el seguiment del curs a aquells de vosaltres que ja teniu un lloc de treball.

Trobareu més informació (assignatures del curs, horaris, CVs del professorat, preu, etc.) visitant aquesta pàgina web. Esperem que us animeu a prosseguir en la vostra formació en un món que, cada cop més, requereix una formació continuada i pluridisciplinar.


Mentrestant, rebeu les nostres salutacions,

Els directors del curs

Dr. Aleix Calveras
Dr. Rafel Crespí