MARIA ANTÒNIA GARCIA SASTRE

Departament d'Economia de l'Empresa

Universitat de les Illes Balears

Edifici Jovellanos, Despatx DB09

Cra Valldemossa KM 7

07122 Palma de Mallorca (Balears)

 

e-mail: garcia.sastre@uib.es

Telčfon: 971 173337
Fax: 971 172389

 

 

Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials: Universitat de les Illes Balears. Master of Business Administration (MBA). Middlesex Polytecnhic Business School, Londres. Curs de postgrau: Las nuevas tecnologías aplicadas a la gestión integral de la empresa: SAP R/3. Actualment és catedràtica d’escola universitària de l'àrea de Comercialització i Investigació de Mercats i directora de l’Escola d'Hoteleria de les Illes Balears.

Experičncia docent a la UIB

Economia de l’Empresa, Màrqueting I, Màrqueting II, Màrqueting de Food and Beverage a l’Escola d’Empresarials, a l‘Escola de Turisme i a l’Escola d'Hoteleria de les Illes Balears. La Dimensió Ecològica del Màrqueting, curs de doctorat..

 

 

 

Experičncia docent en formació de directius

Marketing hoteler en els programes de formació per a directius de la cadena Barceló. Direcció comercial en el programa de formació per a gerents d’empreses cooperatives.

 

 

Recerca

les seves línies d’investigació són la direcció comercial i el màrqueting ecològic d’empreses turístiques.
Projectes de recerca: «Anàlisi socioeconòmica de la regulació dels horaris comercials a Balears: una primera aproximació», «Estudi sobre la motivació i satisfacció del turista a les Illes Balears», «Estudi sobre la valoració de la societat balear davant el turisme», «Els joves i les entitats financeres del futur»'.