LLUIS BRU MARTÍNEZ

Departament d'Economia de l'Empresa

Universitat de les Illes Balears

Edifici Jovellanos, Despatx DB125

Cra Valldemossa KM 7

07122 Palma de Mallorca (Balears)

 

e-mail: lluis.bru@uib.es

Telèfon: 971 171330
Fax: 971 172389

 

Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials i Màster en Anàlisi Econòmica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és Professor Titular d'Universitat de l'àrea d'Organització d'empreses del Departament d'economia de l'empresa de la UIB. Ha estat professor a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la Universidad de Málaga. 

Experiència docent a la UIB
Organització i Administració d'Empreses, Organització i Gestió d'Empreses, Administració d'empreses i organització de la producció a l'Escola de Turisme, l'Escola d'Empresarials i a l'Escola Politècnica Superior de la UIB. 

Recerca
La seves línies d'investigació són l'organització industrial, l'estratègia empresarial i l'economia experimental.

Participa en els projectes de recerca
"Economía experimental" i "Organización industrial. Economía experimental", finançats pel Ministeri de ciència i tecnologia. 
"Estratexias empresariais, eficiencia social e regulación", finançat per la Dirección xeral de I+D de la Xunta de galicia.
"Base de dades de webs regionals", finançat per la Direcció general de recerca, desenvolupament tecnològic i innovació del Govern de les Illes Balears.

Publicacions
La seva recerca ha estat publicada a revistes nacionals i internacionals. Les seves publicacions més recents són: 
"A common pool resource game with sequential decisions and experimental evidence", escrit conjuntament amb Susana Cabrera, Mónica Capra i Rosario Gómez, publicat a Experimental Economics el 2003.
"Forward contracts and competition", escric conjuntament amb Manel Antelo i publicat a Spanish Ecoonomic Review el 2002. 
"Information in repeated experimental Cournot games", escrit conjuntament amb Rosario Gómez i José manuel Ordóñez, publicat al llibre Experiments investigating market power de l'editorial Elsevier Science, editat l'any 2002.